کانال تلگرام تیترخوان

ارتقای سیستم ایمنی بدن مبتلایان به سرطان با بستنی

دکتر ابوالفضل پهلوانلو با اشاره به شیوع در کشور، افزود: یکی از سوالات عمده‌ای که از ما می‌شود، این است که کدام ماده غذایی را مصرف کنیم تا از بروز این بیماری جلوگیری کنیم و این نشان از نگرانی مردم از امنیت جیره غذایی دارد.

وی ادامه داد: این نگرانی موجب شده است که برخی از مواد غذایی از سبد غذایی خانوارها حذف و برخی دیگر به آن اضافه شود و ما اعلام می‌کنیم که محققان این موسسه به صورت ۲۴ ساعته پاسخگوی سوالات مردم در این زمینه هستند. پهلوانلو با اشاره به اقدامات این موسسه در زمینه ارتقای مردم با استفاده از مواد غذایی سالم، خاطر نشان کرد: ما اعتقاد داریم در حال حاضر که برای بیماری کرونا دارو و یا واکسن تولید نشده است، شاید بهترین راهکار این است که با استفاده از غذای سالم و مغذی و حاوی ترکیبات مفید سطح ایمنی بدن را ارتقا داد. معاون پژوهشی موسسه علوم و صنایع غذایی اظهار کرد: در این زمینه ما در زمینه ارتقای سیستم ایمنی بدن برای بیماران مبتلا به سرطان اقدام کردیم. وی در این باره توضیح داد: برای بیماران مبتلا به سرطان پستان نوعی بستنی عرضه کردیم که به دلیل ترکیبات موجود در آن قادر به ارتقای سیستم ایمنی بدن در این دسته از بیماران است. پهلوانلو خاطر نشان کرد: این بستنی با تقویت سیستم ایمنی مبتلایان به پستان، عملکرد بدن را برای مقابله با سلول‌های سرطانی افزایش می‌دهد. منبع خبر : ایسنا

  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی الفاظ رکیک و توهین آمیز یا مغایر با قوانین کشور و شئونات اسلامی باشند، منتشر نمی شوند.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

نظر شما درباره این مطلب چیست؟

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نظری برای نمایش وجود ندارد.